Trgovina za male živali

Dobrodošli, spletna trgovina za male živali Comfort dog plus je pravo mesto za vas!

Mi smo Majdi Kosi, Dušica in Dušan Bučer. Združili smo naše kinološke izkušnje in dolgoletno dobro poslovno prakso zato, da vam ponudimo najboljše za najbolj ugodno ceno! Obstoječo kakovostno ponudbo smo za vas oplemenitili in razširili, tako da na virtualnih policah Comfort dog plus najdete le vse najboljše za vašega psa.

Ekipa Comfort dog plus
Ekipa Comfort dog plus na CACIBu v Celju – Trgovina za male živali

Skupaj imamo v lasti 4 psičke naslednjih pasem: nemški bokser, nemški kratkodlaki ptičar in hovawart. Smo dolgoletni in veliki ljubitelji psov in imamo izkušnje z vzrejo pasemskih psov. V psarni Grofje Celjski je v treh leglih skotenih 28 zdravih predstavnikov pasme hovawart. Zagotovo se znamo odlično vživeti v položaj naših cenjenih kupcev, saj smo tudi mi sami njim enaki – smo lastniki psov!

Naša trgovina za živali ima bogato ponudbo, ki jo tvorijo: hrana za pse in vsa oprema za pse, ki jo utegnete potrebovati.

Iz svojih izkušenj poznamo potrebe lastnikov psov v različnih situacijah: vzgoja mladega psa, pravilna in ustrezna hrana za psa, šolanje – treniranje – razstavljanje psa, nega psa, prosti čas in dopust z psom. Svoje pse šolamo in Majdi je s svojima psičkama aktivna v reševanju. Kot poznavalka medijev in strokovnjakinja za stike z javnostmi aktivno sodeluje pri mnogih pomembnih kinoloških projektih v okviru Kinološke zveze Slovenije.

Dušica in Dušan     Hovawarti Dušice in Dušana Bučerja - psi naše Trgovine za male živali
Hovawarti Dušice in Dušana Bučerja – psi naše Trgovine za male živali
Pasja druščina Majdi - psi naše Trgovine za male živali
Pasja druščina Majdi – psi naše Trgovine za male živali

Dušica že četrto generacijo svojih hovawartov šola v klasični smeri, je aktivna razstavljalka, vzrediteljica in mednarodna kinološka sodnica za ocenjevanje zunanjosti psov. Dušan je ljubiteljski lastnik in skupaj z Dušico sovzreditelj v psarni Grofje Celjski.

Naša trgovina za male živali je namenjena ljubiteljem živali, ki cenijo kakovostno ponudbo po dostopni cenah! Dolgoletne kinološke izkušnje v različnih vejah kinologije so naše vodilo pri izbiri kakovostnih izdelkov, radi pa se pohvalimo tudi s stalno zalogo in takojšnjo dobavo.

Naš izbor ponudbe za pse obsega več sklopov – področij. To so: hrana na manjše pse in hrana za večje pse, prehranski dodatki , priboljški in posode, oprema za pse, nega za pse, zaščita pred klopi in bolhami, ležišča za pse, igrače in oprema za šolanje psov, hišna oprema in boksi za pse ter potovanje s psom.

Odlikuje nas tudi prezentacija izdelkov na prevzemnem mestu v Ljubljani – Trgovina za male živali v Ljubljani (Ljubljana BTC – hala 5 – Tangram) in Trgovina za male živali v Celju (Celje Podjavorškova ulica 1). Na obeh lokacijah vam z veseljem tudi osebno svetujemo in vam pomagamo izbrati le najboljše za vašega psa. Naš pristop k vam – cenjeni lastniki in ljubitelji psov – je direkten, oseben in takojšen.

Kadarkoli smo vam na voljo v Spletni trgovini Comfort dog plus, trikrat tedensko pa osebno v Trgovini – Trgovina za male živali v Celju (ponedeljek, sreda in petek) ter na prevzemnem mestu v hali 5, Ljubljana – Trgovina za živali BTC (torek in četrtek).

Naša trgovina za male živali
Trgovina za male živali – prisotni smo v Ljubljani in v Celju!

Vseskozi bomo s skupnimi močmi, predvsem pa s skupnimi idejami za vas, naše cenjene kupce in vse ljubitelje psov organizirali Poučne dogodke in Delavnice. Seznanjali vas bomo s praktičnimi znanji o ravnanju z vašim psom v različnih vsakodnevnih okoliščinah in situacijah. S povabljenimi predavatelji in inštruktorji bomo skupaj skušali razumeti govorico pasjega telesa in pravilnega razumevanja sporazumevanja naših psov. V hitrem tempu vsakdanjika so naši štirinožni prijatelji tisti, ki nam razblinijo stres in skrbi. Vsak dan skrbijo za naše redne izhode na svež zrak, so nam neizmerno vdani in zvesti. Zato je trgovina za male živali redno oskrbovana in nudi založene police. Spletna trgovina za živali je ponudba, ki vam je na voljo kadarkoli imate vi čas, da svojemu kosmatemu ljubljenčku priskrbite vse potrebno.

Tudi naši psi dnevno doživljajo stresne situacije. Največkrat smo žal mi, njihovi lastniki tisti, ki jih ne razumemo in jih zato tudi ne opazimo. To lahko resno vpliva na psihično stanje naših psov in posledično na njihovo zdravje. Vedno pa se zdravje našega psa zrcali v njegovem izgledu in sijoči dlaki. Izjemen pomen ima pri em pravilna prehrana psa. V ponudbi Comfort dog plus – trgovina za male živali imamo za vas popolno ponudbo. To je surova hrana za psa, hrana za psa brez žitaric, konzervirana hrana za psa in briketirana hrana za psa. Naši lastni psi so njeni so naše redne in zveste reference! Tu vam zagotovo lahko svetujemo iz naših izkušenj, saj nas naši psi že dolgo spremljajo.

Prav tako je pomembna tudi pravilna igra s psom in naša skrb za njihovo razvedrilo. Psi so večni otroci in izredno radi se igrajo. Pa znamo vedno pravilno izbrati ustrezno igračo? Se znamo z našim psom pravilno poigrati in ga razvedriti? Tudi tu imamo bogate in dolgoletne izkušnje in ob pomoči organiziranih dogodkov, vam bomo ponudili praktično sodelovanjena naših delavnicah, ki jih bo nudila Trgovina za male živali, ki smo jo skupno osnovali za vas in vaše zveste kosmate prijatelje .

Kot zanimivost še to: nismo le aktivni kinologi, smo tudi aktivni del proizvodnje potrebščin za naše pse! Pri nas z dolgoletno tradicijo izdelujemo pasja ležišča Comfort in aluminijaste bokse za. Posebej za potrebe Comfort dog plus ponudbe smo se lotili izdelave gumiranih povodcev za pse! Preprosto zato, ker iz svojih izkušenj cenimo njihovo uporabnost in praktičnost.

SONY DSC
ALUBOX, narejen po meri – naša Trgovina za male živali
Comfort dog postelja - naša Trgovina za male živali Comfort dog plus
Comfort dog postelja – naša Trgovina za male živali Comfort dog plus
Comfort dog plus gumiran povodec - naša Trgovina za male živali
Comfort dog plus gumiran povodec – naša Trgovina za male živali

Svoje poslovne partnerje izjemno skrbno izbiramo. Pri tem nam je vodilo uporabnost, kvaliteta in cena njihovih produktov. Le tako lahko vam, cenjeni ljubitelji psov, ponudimo zares le preverjeno najboljše po najugodnejši ceni!

Dobrodošli pri nas, vabi vas naša nova trgovina za male živali Comfort dog plus 🙂

Majdi in Dušica

X