Pasji dogodki in novosti

V nedeljo smo svojo ponudbo predstavili na CAC Barje. Letos nas boste s široko ponudbo Comfort dog plus srečali na vseh večjih razstavah, pa tudi ostalih kinoloških dogodkih!
 

CAC Barje 2016
Novost, ki smo jo poleg bogate ponudbe opreme za pse, kakovostne hrane za pse (o odlični konzervirani hrani Ropodog več v naslednjem prispevku!), naših dobro poznanih postelj, celovite ponudbe za prevoz psa in pripomočke za varno in udobno potovanje s psom, širok asortiman igrač za pse, predstavili na včerajšnjem dogodku, je predvsem oprema za šolanje psov, ki jo ustvarjamo sami pod lastno blagovno znamko! 

Tako smo potrditve, da ustvarjamo prave stvari za vas, prejeli s strani obiskovalcev, ki so pohvalili nove gumirane povodce Comfort dog plus in nove mehke aporte Comfort dog plus.
/foto povodci/, /foto aporti/ povezave do spletne trgovine

Na Barju so obiskovalci tudi že lahko naročali nove delovne brezrokavnike Comfort dog plus! Zadnje tedne smo se trudili, da smo ustvarili kakovosten in praktičen model delovnega brezrokavnika, ki predstavlja odlično rešitev za delo s psom, pa tudi za vsakdanji sprehod. Tudi cena je izjemno konkurenčna in težko boste našli ugodnejše in predvsem udobnejše brezrokavnike za delo s psom!
 
brezrokavnik

In še UGODNOST: Vsem, ki nam boste svoj brezrokavnik naročili v APRILU, bomo brezplačno izvezli nanj ime društva, vodnika, psa … po vaši želji! Od ponedeljka, 11. aprila, bodo velikosti S / M / L / XL že na voljo, da jih naročite in preizkusite! Za več info nas kontaktirajte.

 
Kje se lahko srečamo?
V aprilu se bomo udeležili mednarodnega razstavnega vikenda CACIB Maribor (16. & 17. april), z lepimi nagradami bomo podprli tekmi AGLITY in RO tekmah v Žalcu (16. in 17. april), kot generalni sponzor bomo bogato nagradili zmagovalce odprtega turnirja šolanih psov za pokal Vomar v organizaciji KD Celje (23. april). V primeru zanimanja z veseljem obiščemo in svojo ponudbo predstavimo tudi članom vašega društva!
Vabljeni, da nas obiščete na www.comfort-dog.si, v celjski trgovini na Podjavorškovi (ponedeljki in srede 14h-18h, petki 9h-14h) ali v ljubljanskem BTC (torki popoldan, četrtki dopoldan – oziroma po dogovoru).
Tudi na naših lokacijah se bo dogajalo in izobraževalo – v soboto, 9. aprila, bo potekala delavnica Masaža psa z Bredo Kralj (več informacij).

Veseli bomo vaših vprašanj, naročil, mnenj!

Dušica, Dušan, Majdi 

X