Ležišče za pse COMFORT XXL

Akcija

Ležišče za pse COMFORT XXL

60,00  72,00 

Ležišče ovalne oblike v zunanjih merah 120 x 90 x 15 cm.
Več informacij

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Ovalne oblike v zunanjih merah 120 x 90 cm. Comfort je ležišče z večletno tradicijo zadovoljnih uporabnikov. Njegove odlike so enostavno vzdrževanje čistoče (iz notranjosti se prah in druga umazanija le posesa, skaj pa obriše z blagim detergentom) in  udobnost za vašega psa. Rob rob  (njegova širina je cca 10 cm in višica prav tako 10 cm)ležišča namreč  služi  kot naslonjalo za glavo, ali zgolj opora ob katero se pes udobno namesti. Izberete svojo barvno kombinacijo in po želji dodajte osebno noto – saj vam na ležišče lahko izvezemo tudi ime vašega psa ali ime vaše psarne. Ležišče Comfort je izdelano iz umetnega usnja – skaj in je polnjeno z poliesterskim polnilom.

Navodila za naročilo željene barvne kombinacije

– za DVO-barvno ležišče izberite dve barvi, kot je vidno na fotografiji; In sicer barvo OSNOVE (na fotografiji bež barva) in barvo OBROBE (na fotografiji zelena barva).
– za ENO-barvno ležišče izberite željeno barvo in jo označite v primeru osnove in obrobe, da bomo zagotovo vedeli, da želite vse v eni barvi.
za vezenje imena lahko na sliki vidite, kako lahko npr. izvezemo željeno ime – vedno v črni ali srebrni barvi, glede na barvo osnove in barve vezenja ni možno izbirati.

Dodatne informacije

Teža 7,5 kg
Dimenzije 120 × 90 × 15 cm
Barva osnove

Bež, Bordo, Črna, Oranžna, Peščena, Rdeča, Rjava, Rumena, Siva, Svetlo modra, Temno modra, Temno rjava

Barva obrobe

Bež, Bordo, Črna, Oranžna, Peščena, Rdeča, Rjava, Rumena, Siva, Svetlo modra, Temno modra, Temno rjava

X