Vaša košarica je prazna.
041 44 50 10
prodaja@comfort-dog.si
ob predplačilu na TRR za naročila nad 40 €. Velja za vse izdelke v naši trgovini.

Comfort L+

že od: €60.00
Cena: €50.04
Prihranek: 17%

Dodaj v košarico:

  • Teža pošiljke: 22kg

Prosimo izberite:

Vezenje imena
Ovalne oblike v zunanjih merah 85 x 70 cm. Comfort je ležišče z večletno tradicijo zadovoljnih uporabnikov. Njegove odlike so enostavno vzdrževanje čistoče (iz notranjosti se prah in druga umazanija le posesa, skaj pa obriše z blagim detergentom) in  udobnost za vašega psa. Rob rob  (njegova širina je cca 10 cm in višica prav tako 10 cm)ležišča namreč  služi  kot naslonjalo za glavo, ali zgolj opora ob katero se pes udobno namesti. Izberete svojo barvno kombinacijo in po želji dodajte osebno noto – saj vam na ležišče lahko izvezemo tudi ime vašega psa ali ime vaše psarne. Ležišče Comfort je izdelano iz umetnega usnja – skaj in je polnjeno z poliesterskim polnilom.

Navodila za izbiro barve

Navodila za naročilo željene barvne kombinacije

- za DVO-barvno ležišče izberite dve barvi, kot je vidno na fotografiji; In sicer barvo OSNOVE (na fotografiji bež barva) in barvo OBROBE (na fotografiji zelena barva).
- za ENO-barvno ležišče izberite željeno barvo in jo označite v primeru osnove in obrobe, da bomo zagotovo vedeli, da želite vse v eni barvi.
- za vezenje imena lahko na sliki vidite, kako lahko npr. izvezemo željeno ime - vedno v črni ali srebrni barvi, glede na barvo osnove in barve vezenja ni možno izbirati.

Barvna lestvicaDodano v katalog Monday, 28 September 2020.

NS | Copyright © 2005-2006 Tehno var d.o.o.. Powered by Zen Cart