Vaša košarica je prazna.
041 44 50 10
prodaja@comfort-dog.si
ob predplačilu na TRR za naročila nad 40 €. Velja za vse izdelke v naši trgovini.

Prehransko dopolnilo (cdVet Agili-Dog) 70g

€22.68
Cena: €18.92
Prihranek: 17%

Dodaj v košarico:


Naravno prehransko dopolnilo Agili-Dog s hranili in zelišči za:

  • podporo in regeneracijo jeter in ledvic,
  • zaščito pred prostimi radikali in oksidativnim stresom,
  • regeneracijo po fizičnih naporih,
  • izgradnjo mišic pri športnih psih.

cdVet Agili-Dog je izvrstno naravno prehransko dopolnilo za športne in delovno aktivne pse, saj zagotavlja pasjemu organizmu optimalno preskrbljenost z dragocenimi zelišči, vitaminom E, selenom, aminokislinami, elektroliti, esencialnimi maščobnimi kislinami in železom. Podpira fiziološke funkcije telesa in presnovne procese, ki so bistvenega pomena za razvoj mišic, srčno-žilnega delovanja organizma, mešanica izbranih zelišč pa pozitivno vpliva na delovno vzdržljivost psa.

cdVet Agili-Dog priporočamo tudi kot prehransko podporo pri splošni oslabljenosti organizma, po bolezni ali operaciji, po odmorih med aktivnimi usposabljanji ter pred, med in po brejosti samic.

Sestava: laneno seme, kalčki, pivski kvas, glog, pegasti badelj, kopriva, listi breze, rožmarin, ginko, regrat.
Aditivi na kg: prehranski dodatki: L-lizin monohidroklorid (esencialna amino kislina) 130g , DL-metionin (esencialna amino kislina) 55g.
Aminokisline so gradniki beljakovin, ki v telesu opravljajo številne funkcije potrebne za pravilno rast in razvoj telesa ter dober obrambni mehanizem imunskega sistema.
Esencialne aminokisline telo ni sposobno samo sintetizirati, zato jih je treba vnesti v telo s pomočjo hrane. Lizin in metionin aminokislini igrata pomembno vlogo pri absorbciji kalcija, izgradnji mišic ter proizvodnji hormonov, encimov in protiteles.Dodano v katalog Friday, 05 February 2016.

NS | Copyright © 2005-2006 Tehno var d.o.o.. Powered by Zen Cart